duminică, 21 aprilie 2013

Reparatii Calculatoare la domiciliul dvs

Service Calculatoare - Service PC

Suntem specializati in remedierea defectiunilor pe care le poate avea un calculator. Oferim service de specialitate pentru calculatorul dumneavoatra indiferent daca sunteti persoana fizica sau juridica. Service-ul oferit de catre echipa noatra se caracterizeaza prin urmatoarele tipuri de servicii oferite:

  • identificare si depanare defectiuni hardware
  • instalare sistem de operare Windows
  • instalare si configurare software
  • identificare si curatare de virusi, adware, spyware si troieni
  • instalare si configurare conexiune la internet (ex. Router ClickNet)
  • optimizare sistem de operare



Cand va apar erori necunoscute pe calculator, cand va apar automat pagini de internet pe care nu le-ati accesat, cand va dispar documente sau mesaje, cand programele nu mai pornesc, cand calculatorul se inchide singur sau nu porneste… toate astea sunt semne ca un virus a reusit sa “se strecoare” la dumneavoastra pe calculator!

Cu ce va ajutam noi?

  1. Cu interventii rapide de la distanta pentru devirusarea de urgenta,
  2. Cu deplasari gratuite pentru devirusarea calculatoarelor infectate - pentru clientii cu abonament de service calculatoare.
  3. Devirusare sigura folosind cele mai bune programe de devirusare existente,
  4. Cu protectie continua impotriva virusilor prin instalarea si actualizarea periodica a programelor antivirus testate de noi,
  5. Cu cresterea performantelor calculatoarelor prin configurarea programului antivirus astfel incat scanarea sa nu ingreuneze functionarea calculatorului.

In prezent fiecare calculator este supus actiunii tot mai intense a virusilor sau a altor amenintari informatice. Scopul virusilor poate varia de la obtinerea din calculatorul dumneavoastra a unor adrese de email valide pana la obtinerea controlului complet sau transmiterea unor informatii confidentiale cum ar fi numarul cardului de credit pe care il folositi.

Nu ezitati sa ne contactati la 0767.67.95.93 sau 0724.848.242

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu